Teeltadviseurs

Met onderstaande bedrijven hebben wij een partnerverband voor het geven van (teelt)adviezen en producten:

Timmermans Agri-Service BV

Timmermans Agri-Service BV is gespecialiseerd in gewasverzorging en teeltbegeleiding, omgevingsverzorging en productverzorging. Een belangrijk onderdeel hiervan is het nemen van bodemmonsters om de juiste adviezen te kunnen geven. Hiervoor beschikt Timmermans Agri-Service over een aantal quads voorzien van bemonsterings- en GPS apparatuur. Daarnaast levert Timmermans Agri-Service ook uw meststoffen en beschikken zij over alle gespecialiseerde apparatuur die meststoffen automatisch kan strooien via onze variabele doseringskaarten.

Timmermans Agri-Service BV is uw aanspreekpunt voor de regio Limburg/Oost Brabant.Timmermans Agri-Service1

Lorbaan 23a
5966 PG America
[T] 077 464 1999
[F] 077 464 1777
[E] e-mail klik hier
[W] www.TimmermansAgriService.nl


Loonbedrijf TexelSun

TexelSun is een gespecialiseerd bedrijf in Gewasbescherming & Loonwerk op Texel. Daarnaast beschikt het over een akkerbouwbedrijf van 160 hectare grond. Hier telen we eerstejaars plantuien, pootaardappelen, chipsaardappelen, granen, graszaad en bieten.

Als loonbedrijf kunnen we u helpen met diverse werkzaamheden. Vanwege de ruime ervaring, kan TexelSun een hoge kwaliteit bieden. Wij kunnen u onder andere helpen met zaaien, spuiten, teeltbegeleiding, verzorging en oogsten.

TexelSun is toeleverancier van verschillende landbouwproducten. We richten ons daarmee vooral op gewasbescherming en bemesting. Naast leverancier, voorzien wij u ook graag van advies.texelsun

Loonbedrijf TexelSun
Marco Witte
Marsweg 5
1791 LV Den Burg
[T] (0222) 313 044
[W] www.texelsun.nl


Van Iperen BV

Van Iperen is toeleverancier in de land- en tuinbouw. Gewasbescherming, bemesting en sierteeltverpakkingen zijn onze kernactiviteiten. Daarnaast vormen tuinbouw- en landbouwartikelen een belangrijk onderdeel van ons pakket, zoals bindmateriaal, reinigingsmiddelen, pootgoed, zaaizaden en consumptiegranen. Natuurlijk zijn we leverancier, maar vooral adviseur.

Adviseren doen we niet alleen vanachter ons bureau. We combineren ervaringen en kennis van telers met de deskundigheid en visie van onze specialisten, oog in oog met het gewas. Bovendien zijn we nuchter. Geen grote verhalen om meer te verkopen dan nodig is. Ons motto is: praktisch en duurzaam.

Meedenken doen we dan ook bij voorkeur met beide benen op úw grond!

Van Iperen BV
Smidsweg 24
3273 LK Westmaas
[T] 018 657 8888
[W] www.iperen.com


Volkerink Heino

Loonbedrijf Volkerink HeinoVolkerink-banner
‘t Zeegsveld 6
8141 NT Den Heino
[T]  0572-391901
[W]  www.volkerinkheino.nl


EcoService Europe BV

EcoService Europe BVEcoServiceEurope175
Oude Haven 44
4501 PA Oostburg
[T] 011 745 6700
[W] www.ecoservice-europe.com